Mulakan Dengan...

29 November 2009

CK in Da House..


Salamualaikum.. CK in da houseeee...

Erm.. rasa nya dah berbulan CK tak update blog ni.. sbb apa ya? busy sgt ke? Actually CK taklah busy sangat cuma yang menjadikan CK senyap senyi je sejak2 akhir2 ni ialah CK berdepan masalah untuk log in dalam akaun blogger ni (seperti gambar di atas).. dah jenuh berhari2 CK cuba tapi masih tak berjaya, cuma malam ni rezki memihak pada CK utk mengupdate blog yang dah sekian lamanya tidak di update..
Apa yang CK perhatikan, pengunjung n pengikut blog CK ini dah bertambah, tq sudi mengunjungi blog yang tidak seberapa ini...Jadi di kesempatan ini CK nak ucapkan selamat bercuti dan selamat hari raya korban kepada pengunjung2 blog ini...

2 comments:

sakuracute said...

mcm mana mk cu ambil gambar tu??guna kamera ke??

NatraH Rozali said...

tak aih.. tekan butang prt sc tu je.. cari kat insert.. tekan je pastu paste dlm paint n save...