Mulakan Dengan...

09 July 2009

Jalan2 ke rumah Kak Tieka

Salamualaikum… alahaii.. sorii… sorii.. soriii.. apa?? Sory naik lorry?? Eiii.. hehehe.. tak kisahlah naik lori ke jentolak ke janji kak tieka tak mare kat saya lambat post kat blog nih… ok.. lets me story.. baru2 ni time waktu hujung minggu saya n my housemate wanie pergi “berderak” kat kuantan.. objectivenya ialah untuk mancari baju2 raya.. jeng2 jeng2.. raya puasa tau… tapi n the last time tu sempatlah jugak kami singgah ke rumah PUAN NORATEKA BT KAMARUDDIN kat Taman Bukit Rangin, Kuantan.. kalau dah tau n nak tau lagi kak tieka ni bekas guru di sekolah saya (SKCP).. kami ini dah macam adik beradik.. so bila dah berjumpa tuh.. macam x ingat dunia je.. hehehe.. biasalah perempuan… Kedatangan kami di sambut oleh nuha, ehsan n ibunya kak tieka dengan wajah yang ceria sekali.. setelah berborak, bergelak, bergosip skit kami pun di jemput makan (time nie lah yg saya tunggu sebenarnya, eheh..) mee hoon goreng, roti kacang/kaya, serta buah rambutan.. sedaapppp tu…

Sebelum kami berlepas pulang, kami sempat lagi duk berposing di depan umahnya.. macam gambar kat ataih tu la.. hehe.. ni ucapan untuk kak tieka.. semoga kedatangan kami kedua nanti kami akan di sajikan dengan kek coklat pulak ye.. hehe..

2 comments:

sakuracute said...

mak cu tak datang umah saye ye!report kat ayah baru tahu! he he he... ^_^

farrah ;D

NatraH Rozali said...

mana bley.. datang ngan pakwe..gi soping2.. mandi laut..huah huah huahhh...