Mulakan Dengan...

29 October 2008

SK Charuk Puting
Kem Bestari Solat Siri 4 - 2008

Kem Bestari Solat j-QAF Siri 4 2008 telah dilaksanakan pada 31 Oktober - 01 November 2008 di perkarangan SK Charuk Puting. Seramai 71 orang murid tahap 1 & 2 telah menyertai kem ini manakala seramai 13 orang guru yang telah dilantik sebagai fasilitator kem.

Pihak penganjur mengucapkan ribuan Terima Kasih kepada En. Mohd Alwi Bin Abd Ghani (Guru Besar SK Charuk Puting) kerana telah meluangkan masa menghadiri ke kem ini. Ucapan terima kasih juga di tujukan kepada fasilitator kem iaitu Ustaz Ahmad Nizuan, En. Nasir, Ustazah Normah, Puan Patimah, Ustazah Marina, Puan Aliza, Puan Nor Zalina, Puan Fatmawatee, Puan Rosnah, Puan Mazaiha, Cik Nor Azwanie, Ustazah Sobah, Ustazah Noorulizah dan Ustazah Natrah kerana bertungkus lumus menjayakan kem ini.

Harapan penganjur juga berharap kerjasama & penglibatan daripada guru-gur SKCP dapat diteruskan dalam menjayakan KBS ini pada siri yang akan datang serta di harapkan juga para peserta kem ini dapat mengaplikasikan setiap input yang diperolehi di dalam kehidupan mereka selaras tangungjawab seorang muslim..

1 comment:

zarni said...

la... mana dia punya ceritanya?